Voor werkgevers

Quamba People biedt een breed aanbod aan flexdiensten. Van regulier uitzenden tot full-service aanneming. Onze klanten  waarderen ons partnership en creativiteit. Naast het werven en selecteren van individuele vacatures zijn wij ook in staat om snel aantallen op te schalen in piekperiodes. 

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & Selectie
  • Full-service aanneming*

Voor iedere vraag is een oplossing. Soms voor de hand liggend, soms verrassend. Doordat wij onze klanten en onze kandidaten heel goed kennen zijn we in staat om op ieder vlak te ondersteunen. 

We zijn actief in de techniek, logistiek, zakelijke dienstverlening en proudctie en we bemiddelen medewerkers op alle niveaus. 

*alleen van toepassing in de techische sector. Wij leiden monteurs op en rusten hen uit met werkbus, gereedschap, telefoon en laptop. Indien wenselijk bestickeren wij de werkbus met uw bedrijfslogo. Daarnaast is de ondersteuning in het werkveld door één van onze fieldcoaches mogelijk. 

Hoe zorgen we voor succes?

Voor iedere vraag is een oplossing. Soms voor de hand liggend, soms verrassend. Doordat wij onze klanten en onze kandidaten heel goed kennen zijn we in staat om op ieder vlak te ondersteunen. Simpel gezegd: wij nemen geen opdracht aan zonder bedrijfsbezoek, en wij bemiddelen geen kandidaten die we niet persoonlijk hebben ontmoet. Ook het afnemen van assessments behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is Quamba People in staat om mensen te verbinden en bent u verzekerd van een werknemer die écht past bij uw organisatie. 

Kwaliteit

Onze primaire focus is gericht op het leveren van kwaliteit. De reden hiervoor is heel pragmatisch: als onze medewerkers goed functioneren blijft u klant. In 2019 is hierdoor 93% van onze uitzendkrachten overgenomen door onze klanten. Echt partnership dus!

Branches

We zijn actief in techniek, logistiek, zakelijke dienstverlening en productie en we bemiddelen medewerkers op alle niveaus. 

Certificeringen

Quamba People is NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd zodat u met een goed en veilig gevoel zaken met ons kan doen. Quamba People is aangesloten bij de NBBU -  de brancheorganisatie voor uitzendbureaus. 
Vacatures
Regio: Flevoland,Gelderland,Noord-Holland,Utrecht,Zuid-Holland
Regio: Gelderland,Overijssel,Utrecht
Regio: Drenthe,Flevoland,Friesland,Gelderland,Groningen,Limburg,Noord-Brabant,Noord-Holland,Overijssel,Utrecht,Zuid-Holland
Contact opnemen

HQ Quamba People
De Wel 4
3871 MV Hoevelaken

Tel:  088 777 44 50
op werkdagen 8:30-17:00 uur

Bel mij terug