Voor werkgevers

Quamba People biedt een breed aanbod aan flexdiensten. Van regulier uitzenden tot full-service aanneming. Onze klanten  waarderen ons partnership en creativiteit. Naast het werven en selecteren van individuele vacatures zijn wij ook in staat om snel aantallen op te schalen in piekperiodes. 

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & Selectie
  • Full-service aanneming*

Voor iedere vraag is een oplossing. Soms voor de hand liggend, soms verrassend. Doordat wij onze klanten en onze kandidaten heel goed kennen zijn we in staat om op ieder vlak te ondersteunen. 

We zijn actief in de techniek, logistiek, zakelijke dienstverlening en proudctie en we bemiddelen medewerkers op alle niveaus. 

*alleen van toepassing in de techische sector. Wij leiden monteurs op en rusten hen uit met werkbus, gereedschap, telefoon en laptop. Indien wenselijk bestickeren wij de werkbus met uw bedrijfslogo. Daarnaast is de ondersteuning in het werkveld door één van onze fieldcoaches mogelijk. 

Optimalisering dienstverlening

Door ontwikkeling en groei van ons bedrijf zijn wij verhuisd naar een centrale locatie. Een pand in het midden van het land met voldoende ruimte en mogelijkheden. Wij zijn verheugd dat we vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Hoevelaken onze dienstverlening kunnen optimaliseren. Zo heeft Simac inmiddels al gebruik gemaakt van onze assessment room voor een Ziggo training. Onze roots (en contacten) liggen in Noord-Holland, Amsterdam.

Quamba People heeft de beste mensen

Quamba People werkt samen met opdrachtgevers uit de technische sector. Onze directieleden komen zelf uit de branche en wij schakelen als geen ander tussen onze opdrachtgevers én medewerkers. Wat u van ons kan verwachten is kwaliteit, een hoge service gerichtheid en het samen behalen van het meeste rendement. Wij opereren landelijk en weten door onze jarenlange ervaring in te spelen op uw klantvraag.

Ons motto is niet de grootste maar wel de beste zijn. Met als resultaat dat wij zijn gegroeid naar 125+ technici in het veld. Binnen de technische sector zijn wij het enige uitzendbureau die al haar medewerkers onderwerpt aan een assessment. Uiteraard kunt u van Quamba People verwachten dat wij niet alleen flexibele vakkundige technici leveren, op uw verzoek verschijnt de kandidaat toegerust met een (recente) auto en het benodigde gereedschap.

24 uursservice

Met Quamba People als HR-partner kunt u zich richten op de core business. Wij ontzorgen u met uw vraag naar technisch personeel, zowel tijdelijk als vast. Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag en hanteren een 24 uursservice. Dit betekent dat u binnen 24 uur een passende kandidaat heeft of op de hoogte bent van de status. Of het gaat om personeel, een cijfermatig overzicht, een HR vraagstuk, wij zorgen ervoor!

Het verhaal van Quamba People

Martin Cramer en Raymond Verheul, oprichters van Quamba People, plaatsten in 2006 de eerste telecom monteur onder de naam Switcom. Alles was piekfijn geregeld. Zo was hij in het bezit van een recente auto, kwalitatief goed gereedschap, een telefoon en laptop. Als echte ondernemers besteedde Cramer en Verheul veel aandacht aan kwaliteit, begeleiding en een persoonlijke benadering. Deze instelling is zo succesvol gebleken dat de dienstverlening sinds 2011 is verbreed van uitzenden tot projectmanagement. Met deze ontwikkeling gaat het bedrijf verder onder de naam Quamba People, Quality Meets Business and People. Inmiddels zijn wij meer dan twaalf en een half jaar een gedreven HR-partner van toonaangevende opdrachtgevers in die zich allang niet meer alleen in de technische sector bevinden.

Bel mij terug
Vacatures
Regio: Gelderland,Noord-Brabant
Regio: Noord-Holland
Regio: Drenthe,Flevoland,Friesland,Gelderland,Groningen,Limburg,Noord-Brabant,Noord-Holland,Overijssel,Utrecht,Zuid-Holland
Contact opnemen

HQ Quamba People
De Wel 4
3871 MV Hoevelaken

Tel:  088 777 44 50
op werkdagen 8:30-17:00 uur

Bel mij terug