Over Quamba People

HR Partner in Field Services en support functies.


U zoekt personeel? Wij vinden de juiste medewerkers! U wilt focus op het primaire proces? Wij nemen de zorg uit handen.


Quamba People werft, selecteert en begeleidt kleine tot grote groepen Field Service Engineers en medewerkers in ondersteunende functies aan field services. Hierbij kunt u denken aan Call Center-, Logistiek-, Front Office-, en administratieve medewerkers.

 

Wij zijn in staat om een groot deel van de processen uit handen te nemen, dit doen wij door middel van ons Call center, planning, Quality Assurance en AI (Actionable information) services. Op deze manier kunt u zich als opdrachtgever focussen op wat echt belangrijk is, namelijk uw core business!


Ons onderscheidend vermogen ligt in de full-service dienstverlening en in de nauwe band die wij met onze kandidaten weten te realiseren. Op deze manier weet Quamba People uw afdeling te voorzien van een uitstekende performance en direct waarde toe te voegen aan uw organisatie.

 
Onze primaire focus is gericht op het leveren van kwaliteit. De reden hiervoor is heel pragmatisch: als onze medewerkers goed functioneren blijft u klant.


Wij kiezen daarom bewust voor een geleidelijke groei, een middelgroot landelijk uitzendbureau met de focus op Field Services en support functies. Quamba People richt zich zowel op beginnende als ervaren technici met verschillende opleidingsniveaus en vakrichtingen.

Quamba People heeft expertise in het vinden, binden en ontwikkelen van monteurs bij zowel specialistische als volume aanvragen. Investeren in het opleiden van medewerkers en het bijbehorende gereedschap is waar wij voor staan. Ook besteden wij veel aandacht aan een persoonlijke screening en operationele begeleiding gebaseerd op performance indicatoren en een eigen software pakket.

Quamba People is NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd zodat u met een goed en veilig gevoel zaken met ons kan doen.

Contact opnemen

HQ Quamba People
De Wel 4
3871 MV Hoevelaken

Tel:  088 777 44 50
op werkdagen 8:30-17:00 uur

Bel mij terug