Over Quamba People

de Quambaas zelfst.naamw. (m.)
Uitspraak: [Qwambaas]
Verbuigingen: Quambazen (meerv.)
Betekenis: iemand die de klus klaart

Voorbeelden             ‘die Quambaas heeft mijn droombaan voor me gevonden'
                                    ‘de Quambazen hebben ons enorm uit de brand geholpen met kundig personeel’

Quambazen zijn echte doeners. Actiegericht en flexibel. We hebben korte lijnen en schakelen snel. Met beide benen op de grond en handen uit de mouwen. 

No nonsens en verstand van zaken

Door onze jarenlange ervaring weten we wat de noodzaak is van betrouwbaar en flexibel personeel, en wat het betekent om écht ontzorgd te worden. Veel van onze klanten van het eerste uur maken daarom nog steeds graag gebruik van onze diensten.

Niet alleen onze flexkrachten zijn doeners, ook onze interne mensen vallen op door hun pragmatische aanpak en de oplossingen die wij bieden. Kritisch naar onszelf en elkaar, maar ook naar flexkrachten en klanten. Met zowel onze klanten als onze flexkrachten hebben wij nauw contact waardoor we op de hoogte zijn van alles wat speelt. Hierdoor zijn we in staat om mensen te verbinden in plaats van cv's aan vacatures te koppelen. 

Wet- en regelgeving

Alle recruiters bij Quamba People zijn SEU en VCU gecertificeerd en hebben minimaal 3 jaar ervaring. Hierdoor zijn zij adviseurs op het gebied van arbeidsrechtelijke en veiligheidsvraagstukken en ontzorgen zij onze klaten en flexcollega's. 

Onze oorsprong

Martin Cramer en Raymond Verheul, oprichters en dus Quambazen van het eerste uur, plaatsten in 2006 de eerste telecommonteur bij de eerste klant. Daarbij ontzorgden zij de klant direct door de monteur uit te rusten met een nieuwe auto, kwalitatief goed gereedschap, een telefoon en een laptop. Als echte ondernemers besteedden zij veel aandacht aan kwaliteit, begeleiding en een persoonlijke benadering, zowel richting de klant als naar de flexkracht. Tot op de dag van vandaag blijkt deze aanpak succesvol te zijn en onderscheiden wij ons hiermee in de markt. 
Vacatures
Regio: Drenthe,Flevoland,Friesland,Gelderland,Groningen,Limburg,Noord-Brabant,Noord-Holland,Overijssel,Utrecht,Zuid-Holland
Contact opnemen

HQ Quamba People
De Wel 4
3871 MV Hoevelaken

Tel:  088 777 44 50
op werkdagen 8:30-17:00 uur

Bel mij terug