ik ben op zoek naar een nieuwe baan

Snel zoeken

ik ben op zoek naar personeel
Quamba People is dé betrokken landelijke HR-partner met een focus op de technische sector. Een full service dienstverlener met de nadruk op kwaliteit. Wij hebben kennis van uw branche en spreken de taal. Kandidaten worden gescreend in ons assessment center. Met als resultaat dat wij dagelijks de beste technici leveren aan toonaangevende opdrachtgevers. Op uw verzoek verschijnt de kandidaat met een auto en gereedschap. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Ik zoek Personeel
ik heb een vraag en wil deze graag stellen
Ontdek wat QP voor u kan betekenen

HQ Quamba People
De Wel 4
3871 MV Hoevelaken

T 088 777 44 50
op werkdagen 8:30-17:00 uur
Bel mij terug

Contact opnemen?

HQ Quamba People
De Wel 4
3871 MV Hoevelaken

T 088 777 44 50
op werkdagen 8:30-17:00 uur

Bel mij terug!

 

Quamba People: full service dienstverlener

Quamba People is een full service dienstverlener: van uitzenden tot projectmanagement. Wij zijn gespecialiseerd in landelijke totaaloplossingen. Zoals uw dagelijkse planning overnemen, coördinatie & uitvoering voor een specifiek project of extra capaciteit. Onze primaire focus is gericht op het leveren van kwaliteit. De reden hiervoor is heel pragmatisch: als onze medewerkers goed performen blijft u klant. Zo simpel is het. Wij kiezen daarom bewust voor een geleidelijke groei, een middelgroot landelijk uitzendbureau met een focus op techniek.

Lees meer

Onze consultants
Onze consultants

Onze consultants staan voor jou klaar. Wil je alvast kennis maken?  

Bekijk onze mensen

Referenties

“ Quamba People kijkt vooruit. Samen met ons kijken ze naar de toekomst en beloftes worden waargemaakt. Alles is netjes en tijdig geregeld; ze doen wat ze zeggen. Het liefst houd ik Quamba People voor onszelf, aangezien er sprake is van een mooie huidige en toekomstige samenwerking.”

Timo van Ginkel – Volker Wessels Telecom

Referenties
“De samenwerking en communicatie met Quamba People is constructief en open: een gedreven partner die voor het beste resultaat gaat. Quamba People denkt kritisch mee in de processen en vergeet daarbij het belang van ESAS niet.

Kees Uittenbogaard – Operations Manager ESAS 3Services
Referenties
“Quamba People is een jonge specialist met enthousiaste medewerkers. Door de branchekennis en vastberadenheid van het management maken ze het verschil t.o.v. de grote spelers in het marktsegment.”

Hans van Wijk – Directeur Centric Field Services